Sang, vin og jazz i Kastrup

I morgen søndag 29. august holder Kastrup Kirke fest. Det bliver en dag med mange arrangementer for børn og voksne, lækker mad, foredrag ved folketingsmedlem Jan E. Jørgensen fra Venstre og jazzkoncert. 

Der bydes på vin og snacks når Kastrup Kirke inviterer til fest søndag 29. august.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 29. august fra kl. 10 til 17 er der fest i Kastrup Kirke i Kastruplundgade. Det er en dag, der vil komme til at stå i glæden, festen og samværets tegn. Programet begynder med en gudstjeneste fra kl. 10, og derefter vil der være foredrag ved folketingsmedlem Jan E. Jørgensen fra Venstre om emnet “Sang og fællesskab”.

Der vil også være et sangarrangement, der hedder ”Syng dig glad”, og der bliver serveret rosévin og snacks i gårdhaven. Chefkokken fra Restaurant Østergro griller lammekøller, og der vil være salater, vin, vand og andre gode ting til.

Cubansk jazzkoncert

Der er cubansk jazzkoncert med Michael Heise og band og drinks i gårdhaven. Michael Heise er en af Danmarks bedste rytmiske pianister – kompromisløs jazzpianist og formodentlig den danske pianist der bedst mestrer den cubanske tilgang til klaveret. Sideløbende med koncerten vil der være et børnearrangement.

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?