Rabarberjublende himmerigsmundfuld

Yoghurt med brombærkompot toppet med Calendulablomsterblade og frisk mynte

Vejen er banet for den syvende himmel, voila, græsk yoghurt med brombær-rabarberkompot

Der er stadig masser af brombær i haver og hegn, såvel vilde, som fremædlede af kyndige gartnere. Og er der noget ikke ret mange ved, så er det at rabarber og brombær passer sammen som fod i hose. Langs Amager strandvej bugner det med de vilde bær, og er du heldig at have en busk i haven, så er du måske også heldig, at den ikke har torne, så du i ro og mag kan høste. En kompot med brombær og rabarber er et hit og med yoghurt som bund er vejen banet mod den syvende himmel. Her kommer opskriften.

Brombær-rabarberkompot på en bund af yoghurt

Ingredienser

150 g brombær

2 dl sukker

2 stk. rabarber

1 skefuld vaniljesukker

2 skefulde græsk yoghurt

Fremgangsmåde

Hele herligheden kommes i en gryde og koges ind ved svag varme i ca. en time. Yoghurt hældes i serveringsskåle og desserten pyntes med frisk mynte og blomsterbladene fra Calendula.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?