Vuf, Vuf, Coco Chanel

Coco Chanel ser opmærksomt på Thomas

 

De firbenede kan  få lov til at løbe frit på græsplænen ved Lille Helgoland, Amager strandvej.

Thomas, 41 år, har en fransk bulldog. Den hedder Coco Chanel og er i gang med at gennemtygge den tyske hønsehund Argos øre. De to boltrer sig vildt på den vidstrakte græsplæne foran Lille Helgoland, for det her er hundenes paradis. De må løbe næsten frit. Og de må også gerne hoppe en tur i havet. Sådan er reglerne på hundestranden ved Amager strand.

Vild leg på hundestranden.

Thomas bor ovre i nybyggeriet på den anden side af Amager strandvej. Han fortæller, at han kommer her med Coco Chanel, netop fordi hun her kan løbe næsten frit, men også fordi der er en masse andre hunde, hun kan lege med. ”Det er vigtigt for en hund i hendes unge alder, at hun bliver stimuleret og får en masse indtryk, så bliver hun nemlig træt til senere” smiler Thomas, og så findes der også den lille strand længere henne, hvor hun kan løbe i sandet.”

Ved Christianshavn ligger Kødbenhavn, fortæller Thomas. Og som oplysning til alle jer med hund på Amager, så er Kødbenhavn en hundelegepark med mere end 5000 kvm med plads til at Coco Chanel, Argo og alle de andre kan boltre sig. ”Vuf, Vuf,” tilføjer Coco til sidst.

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?