25 år med skolepatruljen

Lærer Morten From fik anerkende skulderklap efter fornem indsats for skolepatruljen ved Amager Fælled Skole

Lærer Morten From flankeret af politibetjentene Brian og Claus.

 

Forleden var to betjente, Brian og Claus, en tur ude på Amager Fælled Skole for at give et stort anerkendende skulderklap til lærer Morten From. Han har igennem 25 år været ansvarlig for og uddannet skolepatruljen, der fast har stået ved skolens fodgængerfelt på Sundholmsvej.

Rådet for Sikker Trafik var også med for at lykønske Morten med den flotte indsats.

”Det var en dejlig overraskelse. En af mine tidligere elever, Karoline, havde blomster med fra hende og syv andre, som tidligere har været i skolepatruljen. Der fik jeg lidt vind i det ene øje,” siger Morten med et smil.

Skolepatrulje i 1966

En mor til en elev på skolen kom også forbi, og hun fortalte, at hun stod skolepatrulje i 9. klasse tilbage i 1996, hvor Morten lige var startet.

”Vi synes, at det er flot, at Morten har medvirket til en sikker skolevej igennem alle de år. Skolepatruljen skaber tryghed i trafikken og hjælper hver eneste morgen de små elever sikkert over vejen – og det ved vi har været til stor glæde og gavn for både elever og forældre,” sagde politibetjentene Brian og Claus ved besøget.

Seneste artikler

 

Fik du læst?