Babysvømning i Dragør Svømmehal

Så er der igen babysvømning i Dragør Svømmehal for børn op til to år. Lørdag 4. september starter det første hold og tirsdag 7. september er det næste hold.

Der er babysvømning i Dragør Svømmehal

 

Af Lene Dam Jørgensen

 

Babysvømning er en fantastisk måde at være sammen med sit barn på, og Dragør Svømmehal har dette tilbud til børn op til to år og deres voksne.

På lørdag 4. september og tirsdag 7. september kan den populære babysvømning i Dragør Svømmehal begynde igen. Holdene vil komme til at ligge tirsdage og lørdage imellem klokken 9.00 og klokken 11.30. Forløbet er otte gange og varer 25 minutter. Det koster 635 kr. at deltage.

Tæt sammen og i øjenhøjde

Instruktørerne ved babysvømningen kommer med gode råd til, hvordan relationen mellem børn og forældre udvikles og styrkes.

Dragør Svømmehal ønsker, at børnene får en positiv oplevelse hver gang de er i vandet og arbejder meget med at gøre dem trygge ved vandet. Instruktørerne træner børnenes balance, udfordrer deres sanser og vænner dem til det våde element. I øvelserne er der rigtig mange gentagelser, da børn på den måde bliver hurtigere trygge.

Sikker babysvømning

For at mindske risikoen for “uheld” i vandet, skal barnet have badeble og blebadebukser på i vandet. Badebukserne skal være med neopren ben og talje.

Instruktøren godkender badebukserne inden barnet og den voksne går i vandet.

Før babysvømning

Det anbefales, at barnet og den voksne er udhvilede, når de kommer, og at det sidste måltid er spist ca. en time før badning.

Barnet og den voksne skal være vasket inden bassinet må benyttes. Det er vigtigt at parfume og make-up vaskes af, da det typisk lægger sig i overfladen – især hvor babyerne befinder sig.

Når den voksne og barnet skal starte første gang, skal den voksne først henvende sig til receptionen, hvor der kan købes et armbånd, der giver adgang til svømmehallen, og som deres holddeltagelse kan knyttes til. Hvis det ikke er første gang de deltager, kan deres armbånd genbruges.

Fotografering

Dragør Svømmehal er godt klar over, at der er stor interesse for at fotografere børnenes første oplevelse i vandet, men der er grundlæggende et forbud mod at fotografere og optage video i Svømmehallen. Der kan dog efter forudgående aftale med holdets instruktør og under hensyntagen til de øvrige deltagere ydes dispensation.

Tilmeldingen til holdene

Der er stadig enkelte pladser på nogle af holdene.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?