Ta’ en snak med kandidaten

I september tilbyder Dragør Kommunes biblioteker borgerne at få en personlig snak med en eller flere af de kandidater, der stiller op til kommunalvalget tirsdag 16. november.

Der er kommunalvalg i Danmark tirsdag 16. november.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Fra mandag 6. til fredag 10 september tilbyder Dragør Kommunes biblioteker borgerne at kunne komme til at få en personlig snak med de kandidater, der stiller op til kommunalvalget tirsdag 16. november.

Bibliotekerne gør det dermed muligt for borgerne at få en personlig samtale med en eller flere af de opstillede kandidater i 30 minutter – inden krydset sættes på valgdagen.

Den personlige snak med kandidaten foregår enten på Dragør Bibliotek på Vestgrønningen 18, Biblioteket i Hollænderhallen på Halvejen 3, men kan også være på en på en gåtur rundt i byen.

Biblioteket giver en kop kaffe eller te til samtalen og udlåner også et æggeur til at holde øje med tiden. Der er muligvis flere, der gerne vil have kandidaten i tale…

Book tid på hjemesiden

Det hele begynder der mandag 6. september, og de kandidater, der stiller op den første dag, er Morgen Dreyer fra Dansk Folkeparti, Mia Tank fra de konservative og borgmester Helle Barth fra Venstre.

Man kan selv orientere sig inden på Dragør Bibliotekernes hjemmeside og finde flere kandidater og datoer. Det er også på hjemmesiden, at man booker tid til en samtale med kandidaterne.

Seneste artikler

 

Fik du læst?