Bjarke Cirkelsten affandt sig med situationen

Som trold under en corona-epidemi, er der ting, man har affundet sig med. Det er det, man gør, når man som trold står i en skov. Og hvad man så ellers affinder sig med,  får I svarene på her.

Bjarke poserer med en sten i hånden

 

Bjarke Cirkelsten er en trold. Han står inde i skoven i Naturpark Amager. Han er bygget af genbrugsmaterialer og lavet af kunstner Thomas Dambo. Han kan ses i skoven tæt ved Kongelunden på Vestamager og er en af de mange gratis glæder, man kan opleve ved den store slette og i skoven på det fantastiske naturområde.

Burning Man i USA

Trolden Bjarke Cirkelsten fortæller, at han har stået i skoven på Vestamager siden 2016 og tilføjer, at han faktisk er en del af et internationalt fænomen. Bjarke er nemlig ikke den eneste trold i en skov, skabt af kunstneren Thomas Dambo, hverken i Danmark eller i skove i det store udland. Bjarke har nemlig en del brødre, og den ene af dem bor så langt væk som I Mexico. ”Jeg har også en bror i Kina,” siger Bjarke og smiler. ”Og det var sådan set meningen, jeg skulle have optrådt på Burning Man i USA, men så kom corona-epidemien, og så blev der sat en stopper for det.” Bjarke ser ærgerlig ud, men fortæller, at han affandt sig med situationen. Det er nemlig ganske okay at stå i skoven på Vestamager. Og han havde også en del luftguitar, han skulle have spillet. Og så er der alle de besøgende. Og de børn der gerne vil se ham.

Dambos projekt De seks glemte kæmper

Bjarke er en del af Dambos projekt De seks glemte kæmper og på hans hjemmeside, Dambos, selvfølgelig, ikke Bjarkes, der kan du se placeringen af troldene og tage en tur helt ud i skoven, ud til Bjarke Cirkelsten  på Vestamager. Og hjemmesiden kommer her: www.thomasdambo.dk

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?