Tømrerfirma med succes overtager kendt Dragør-virksomhed

 ERHVERS-NYT: En spændende firma-overtagelse har fundet sted i Dragør, hvor to tømrermestrer med succes har overtaget deres ”gamle” firma…

To firmaer slås nu sammen til et: Fra venstre Mikkel Rasmussen, Nicolai Prüser, Michael Pedersen og John Flindt. (Foto: Finn Edvard)

 

ERHVERV: En spændende firmaovertagelse har fundet sted i Dragør. Det er de to tømrermestrer Nicolai Prüser og Mikkel Rasmussen, fra tømrer- og snedkerfirmaet ”MTE aps” i Dragør, der har overtaget kollegerne og bysbørnene fra ”Flindt & Pedersen”.

Det finurlige er, at de to nye chefer Nicolai Prüser og Mikkel Rasmussen begge har været ansat som tømrersvende i firmaet ”Flindt & Pedersen”, som de nu overtager.

Velkendt Dragør-firma

Resultatet er et superfirma indenfor alle former for snedkeri- og tømrerarbejde, der ser dagens lys fra 1. oktober.

”Flint & Pedersen” er et særdeles velkendt firma, der har mange år på bagen i Dragør, og som hidtil har været ejet af Michael Pedersen og John Flindt.

Nu er deres virksomhed så blevet overtaget af ”MTE aps”, der blev stiftet i 2017 af Nicolai Prüser og Mikkel Rasmussen.

Lærling og svend

De to tømrermestrer fra ”MTE aps”, der nu kan sætte sig i chefstolene i den nye og større tømrervirksomhed, har begge tidligere været ansat i det firma, som de nu begge har overtaget. De har med stor succes drevet deres egen tømrer- og snedkervirksomhed i en årrække og er nu klar til ekspansion ved overtagelse af deres ”gamle” firma.

Mikkel Rasmussen har således været lærling hos ”Flindt & Pedersen” og Nicolai Prüser har været ansat som tømrersvend i hele 17 år i den samme virksomhed.

Og vi skulle hilse og sige, at arbejdsglæden og humøret er i top mellem de fire nuværende og forhenværende indehavere. de drilske bemærkninger fyger hen over gårdpladsen i ved det hyggelige snedkeri, hvor der dufter dejligt, som der skal gøre på et snedkeri: Af træ…

Trivsel på jobbet

”Det har været vigtigt at sikre alle ansattes overdragelse til ”MTE aps”, så vores faste kunder og samarbejdspartnere fortsat vil opleve høj kvalitet og kundetilfredshed. John Flindt og Michael Pedersen vil som den øvrige medarbejderstab fortsat indgå i ”MTE aps” og stadig være en vigtig del af teamet hos os”, siger Nicolai Prÿser og Mikkel Rasmussen.

Hovedkontor i Dragør

Det ”nye” tømrer- og snedkerfirmas hovedkontor vil være i Kernehuset på Fælledvej 2 i Dragør og fremover huse et firma, der leverer alle ydelser inden for tømrer og snedker, murer, ejendomsservice og hovedentrepriser.

Trivsel og service

”At to lokale virksomheder på Amager føres sammen i et nyt ”MTE aps” vil danne de bedste rammer for en virksomhed, som sætter en ære i dygtige medarbejdere, og hvor trivsel, service, høj kvalitet  – til aftalt tid  – og ikke mindst troværdighed er de vigtigste nøgleord.

Vi glæder os enormt meget til at byde vores nye kolleger velkommen og møde kunder, nye som faste, i vores velkendte sorte biler med grøn skrift, som i årevis har kendetegnet ”MTE ApS” i gadebilledet”, slutter Mikkel Rasmussen og Nicolai Prüser.