Ed Sheeran kommer til Øresundsparken

Øresundsparken er scenen, når den engelske popstjerne Ed Sheeran kommer til Danmark i august 2022. For Tårnby handler koncert-samarbejdet om at skabe medvind til lokallivet og fællesskabet oven på et par hårde år med corona.

Ed Sheeran – kommer til Amager

 

Overnattende fans på hotellerne, flere besøg på lokale restauranter og andre beværtninger samt efterspørgsel på kulturoplevelser i nærheden, for eksempel Den blå Planet. Det er nogle af de gevinster, der forventes for lokallivet, når den verdenskendte engelske singer-songwriter Ed Sheeran kommer til Danmark i august 2022.

Omdrejningspunktet for besøget bliver nemlig Øresundsparken, der til lejligheden omdannes til et 360 graders koncertsted med tribune hele vejen rundt om scenen og ca. 40.000 tilskuerpladser.

En unik mulighed                .

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen fortæller:

”Som borgmester er jeg stolt af at kunne tilbyde vores borgere den ekstraordinære oplevelse og unikke mulighed, det er at være vært for en verdenskendt kunstner som Ed Sheeran. Udadtil har Tårnby længe været omtalt som en kommune i modvind, fordi vi har mistet så mange arbejdspladser under corona. Vi håber, at besøget vil være med til at ændre vindretningen til vores fordel.”

Han uddyber:

”Da henvendelsen kom, tænkte vi grundigt over fordele og ulemper. Vi kunne hurtigt se, at den positive effekt for borgere og erhvervsliv langt kommer til at opveje, de gener, der også er ved at få så mange mennesker på besøg.”

Tæt på lufthavn og metro

Keith Lemmon, der er eventansvarlig hos koncertarrangøren smash!bang!pow!, fortæller, at valget af Øresundsparken især skyldes den gode beliggenhed – både tæt på lufthavnen og København –  samt metro og busser lige i nærheden. Samtidig ønsker man at bakke op om lokalmiljøet:

”Som arrangører er vi enormt stolte over, i et tæt samarbejde med Tårnby Kommune, at kunne bringe et event af så stor en international karakter til området, og vi glæder os til at præsentere en helt særlig oplevelse, både for Tårnbys beboere og for de danske og udenlandske gæster, der har lyst til at være med til koncerten. Som amagerboer er det en personlig stolthed for mig at være en del af projektet, og jeg tror og håber, at vi alle kan skabe en positiv oplevelse for lokallivet på øen.”

Vi kan også

Også Mogens Jørgensen, der er general manager på Hotel Scandic CPH, Amager Strandvej, glæder sig til besøget:

”Det er en fantastisk mulighed for os, både til at få overnattende gæster i forbindelse med selve koncerten, men også til at profilere os fremover. Samtidig glæder jeg mig til at være med til at vise udadtil, hvad Tårnby Kommune kan og tør. Det er ikke kun kommuner i Jylland, der kan det her med at arrangere store koncerter.”

Biletter til koncerten kan købes på www.billetlugen.dk fra lørdag d. 25. september. Øresundsparken ligger på grunden mellem Amager Strandvej og Bøjlevej.

Seneste artikler

 

Fik du læst?