Hvem skal have årets Sundhedspris?

Sundhedsprisen uddeles i forbindelse med Sundhedsugen 9. oktober på Tårnby Stadion til en person, virksomhed, institution eller forening, der har gjort noget særligt for sundheden i Tårnby Kommune.

Man kan indstille kandidater til Årets Sundhedspris i Tårnby til 30. september. (Foto: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Hvert år uddeles Sundhedsprisen i forbindelse Sundhedsugen.  Prisen uddeles til en person, virksomhed, institution eller forening, der har gjort noget særligt for sundheden i Tårnby Kommune.

Det kan være en person, virksomhed, institution eller forening, som har været med til at vise nye veje, iværksætte sundhedsfremmende tiltag og/eller generere ny viden,  været med til at inspirere andre og udbrede forståelsen for sundhed,  eller har udført et særligt og usædvanligt tiltag for folkesundheden i kommunen

Med Sundhedsprisen følger 25.000 kroner, som skal gå til at understøtte det sundhedsfremmende arbejde.

Sundhedsprisen bliver overrakt 9. oktober mellem kl. 11 og 12  på Tårnby Stadion samtidig med, at der udnævnes nye sundhedsambassadører.

Indstilling af kandidater

SundhedsCenter Tårnby  skal have indstillingen til årets prismodtagere med begrundelse på højst én A4 side senest 30. september 2021. Den kan enten sendes indstillingen via brev til SundhedsCenter Tårnby, Kamillevej 4, 1.th., 2770 Kastrup, eller på mail sundhedsuge@taarnby.dk. På kuverten/i emnefeltet skal der stå “Sund efterlysning”.

 

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?