Et alsidigt fritidsliv i Tårnby

Der er et rigt og alsidigt fritidsliv i Tårnby og netop nu er der kommet en bog, som er husstandsomdelt til alle borgere i Tårnby Kommune. Ideen bag bogen er at give inspiration til borgerne inden for fritids- og kulturliv   

Der er masser af inspiration at finde i bogen om fritidsliv i Tårnby.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tårnby Kommune har et rigt og alsidigt fritidsliv. I bogen ”Bogen om Fritidsliv i Tårnby” er der masser af inspiration.

Bogen er netop blevet hustandsomdelt til borgernes postkasser, og den giver et godt overblik over alle de forskellige aktiviteter, som Tårnbys forenings- og kulturliv byder på.

Ideen med bogen er, i kølvandet på nedlukningerne under corona, at give borgerne inspiration til at gå på opdagelse i Tårnby Kommunes mangfoldige og spændende fritids- og kulturliv.

Inspiration til borgerne

Formanden for Folkeoplysningsudvalget, Henrik Zimino, håber, at mange borgere vil lade sig inspirere af bogen. ”Det er virkelig en flot oversigt over de mange tilbud og muligheder vi har. Jeg håber fritids- og kulturlivet kommer godt videre til gavn og glæde for borgerne i Tårnby Kommune” siger han.

De borgere, der måske ikke har modtaget bogen i deres postkassen, kan hente den på Tårnby Hovedbibliotek eller på Vestamager Bibliotek.

Det er Fælleskontoret for Kastrup Tårnby Idrætssammenslutning og Tårnby Foreningsråd, der står bag publikationen, som er finansieret af Folkeoplysningsudvalget.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?