Politiet holder øje med løse hunde i Amager Strandpark

Den seneste tid har nærbetjente på Amager haft øget fokus på løse hunde, når de har patruljeret omkring Amager Strandpark.

Hunde er dejlige, men de må ikke løbe løse alle steder.

Det er ikke tilladt at gå tur med sin hund uden, den er i snor i området, men desværre er det ikke alle borgere og besøgende, som kender reglerne. Det får nærpolitiet på Amager flere henvendelser om fra flere borgere, hvis børn blev mødt af løsgående hunde, som de var bange for.

Derfor har Københavns kommune opsat skilte ved indfaldsveje og –stier, og nærbetjentne har de seneste måneder haft fokus på at oplyse om reglerne gennem dialog og med folder, som de har delt ud på gående patruljer i området.

Flere kender reglerne

”Vi oplever, at langt flere hundeejere kender reglerne og nu har deres hunde i snor i området, og  det har derfor ikke været nødvendigt at hive bødeblokken frem, ligesom vi heller ikke har fået nye borgerhenvendelser om problematikken,” siger politibetjent ved Amager Strandpark, Simon Mørck.

Koster bøde på 1.000 kr.

Københavns Politi har inddelt politikredsen i en række mindre områder, og i hvert område er der mindst en lokal betjent tilknyttet. Vedkommende er Din Betjent i området og har særlig kendskab til lokale forhold og samarbejder tæt med lokale aktører om trygheden i området. Man kan ringe direkte til Din Betjent – find nummeret her www.dinbetjent.dk.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?