Kofoeds Skole efterlyser æbler

Tiden er kommet til plukning af æbler. På Kofoed Skoles Mosteri er der mangel på æbler, der skal bruges til at lave most af. Enhver der har overskudsæbler er velkommen til at komme med dem på skolen i dagtimerne.

Kofoeds Skole – savner æbler

 

Af Lene Dam Jørgensen

Så er det årstiden for plukning af æbler og Kofoed Skole i Holmbladsgade 120 modtager meget gerne overskudsæbler, der bliver omsat til smagfuld most på Kofoed Skoles Mosteri. Lokalt på Amager tilbyder Kofoed Skole at komme ud til folk og plukke æbler eller hente dem.

Hvis der skulle være en plantage, hvor Kofoed Skole selv må plukke, så kører Kofoed Skole gerne ud på Sjælland. Enhver, der har plukket æbler, er velkomne til at komme med dem imellem 8.30 og 14.

Større mængder æbler

Hvis der er større mængder æbler fra flere træer eller en plantage, hvor Kofoed Skole selv må plukke æblerne, kører Kofoed Skole gerne ud, men æblerne kan også afleveres på skolen i dagtimerne eller til Kofoed Skoles Høstmarked 16. oktober.

Ring eller skriv til Camilla Hjort på tlf. 41 73 32 21 på camillahj@kofoedsskole.dk på hverdage imellem 8.30 og 14.00 og aftal nærmere.

Den færdige most sælges

Den færdige most, som er blevet døbt Storbymost, sælges i Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade på Amager.

Om Kofoeds Mosteri

Kofoeds Mosteri er et fællesskab for mennesker, der er interesseret i lokal fødevareproduktion, bæredygtighed og arbejde, der skaber social forandring. Mosten er produceret af overskudsfrugt doneret af lokale haveejere. Frugten plukkes, presses og mostes i samarbejde mellem personale, frivillige og elever på Kofoeds Skole.

 

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »