Mads Leth-Petersen er ny kommunaldirektør i Dragør

Dragør Kommune skal have ny kommunaldirektør, og valget er faldet på Mads Leth-Petersen, som i dag er konstitueret i stillingen. Mads Leth-Petersen tiltræder stillingen som kommunaldirektør pr. den 1. november 2021.

Mads Leth-Petersen – ny kommunaldirektør

Dragørs nye kommunaldirektør Mads Leth-Petersen har 15 års ledelseserfaring, heraf ni år på direktionsniveau i kommunalt og statsligt regi, og gennem de sidste knapt to år har han været direktør i Dragør Kommune, hvor han har haft ansvar for Center for Plan, Teknik og Erhverv og Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering.

Siden august har Mads været konstitueret kommunaldirektør med særligt ansvar for kommunens budgetproces og rådgivning af kommunalbestyrelsen.

Tidligere har han blandt andet været ansat som vicedirektør i Miljøstyrelsen, koncernøkonomichef i Miljøministeriets Departement og sekretariatschef i Skov- og Naturstyrelsen.

Kan skabe resultater

”Mads har gennem de seneste par år – i en vanskelig tid med blandt andet corona – formået indfange den særlige Dragørske identitet med et levende og meget engageret lokalmiljø. Han har allerede vist, at han kan skabe resultater i Dragør Kommune i et samarbejde med både medarbejdere og kommunalbestyrelsen, ” udtaler borgmester Helle Barth og fortsætter:

”Jeg derfor rigtig glad for, at Mads ønsker at tage handsken op som ny kommunaldirektør, og at en enig kommunalbestyrelse står bag beslutningen. Det lover godt for fremtiden. ”

Ser frem til jobbet

Mads Leth-Petersen ser også frem til den nye rolle som kommunaldirektør i kommunen:

”Dragør Kommune er en meget attraktiv bosætningskommune med en smuk natur og fantastiske kulturhistoriske værdier. Det er naturligt, at der er store forventninger til kommunens serviceniveau, hvilket skaber behov for løbende at tilpasse forventningerne og den økonomiske ramme. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for organisationen med fokus på stram økonomistyring, høj faglighed og attraktive tilbud til borgere og erhvervsliv. ”

En attraktiv arbejdsplads

Mads Leth-Petersen siger: ”Jeg er meget optaget af, at vi skal være en åben og imødekommende indgang for borgerne. Vi skal være en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel. Og det, vi leverer, skal have effekt og give værdi. Alt i alt ser jeg frem til at fortsætte samarbejdet med kommunalbestyrelsen og vores dygtige og kompetente medarbejdere og ledere. ”

Mads Leth-Petersen er 53 år, gift og har tre voksne børn. Familien bor i Hillerød.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?