Anonym rådgivning til unge i krise

Unge  i Dragør, som føler, at livet er svært, har mulighed for at få anonym psykologisk rådgivning hos åben anonym rådgivning og tale med en psykolog.

Der er hjælp at hente for unge i Dragør med ondt i sjælen.

 

I den åbne anonyme rådgivning kan unge, helt anonymt og uden at skulle betale noget, få råd og vejledning hos den privatpraktiserende psykolog, som Dragør Kommune har indgået aftale om ordningen med.

Når unge ringer til den åbne anonyme rådgivning, tager samtalen udgangspunkt i de unges bekymringer. Sammen med psykologen kan den unge forhåbentligt finde en løsning på problemerne.

Den unge skal dog være opmærksom på, at psykologen har skærpet underretningspligt. Det vil sige pligt til at underrette de sociale myndigheder i tilfælde af alvorlig mistrivsel.

Rådgivningen består af telefonisk rådgivning, et rådgivningsforløb på en til fem rådgivningssamtaler samt støtte og vejledning til at finde den rette hjælp.

For unge mellem 15 og 25 år

Den psykologiske rådgivning er for unge mellem 15 og 25 år med bopæl i Dragør kommune.

Unge skal dog være opmærksom på, at der kun er tale om rådgivning – ikke behandling. Så hvis personen allerede modtager psykologisk behandling vil dette tilbud sandsynligvis ikke være en mulighed.

Psykiske problemstillinger

Forløbet henvender sig til unge, der kan stå i den situation, at de føler, at de mangler nogen at tale med om, hvordan de har det, når de synes livet er svært.

Det kan være hvilken uddannelse, de skal vælge og om job, præstationspres, eksamensangst, lavt selvværd, ensomhed, tvivl  om deres seksualitet, selvskadende adfærd, kærestesorger og konflikter med forældrene.

Rådgivningssamtaler

Unge  kan ringe og tale med psykologen hver torsdag kl. 15.30 – 16.30 på telefon 31 31 88 15. Rådgivningssamtaler foregår i psykologens praksis på adressen: Rønne Allé 13.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?