Yoga i eftermiddag på Kastrupvej

Fredag 8. oktober fra kl. 17 holder Thorn Yoga ved Louise Thorn Clausen workshop på Kastrupvej 85, hvor deltagerne får bevæget kroppen og til slut vil der være liflige bobler.

Louise Thorn – yoga på Kastrupvej

 

Af Lene Dam Jørgensen

Fredag 8. oktober fra kl. 17-20 holder Thorn Yoga ved Louise Thorn Clausen workshop på Kastrupvej 85.

Der vil være en kort meditation, hvor deltagerne får bevæget kroppen igennem i vitaliserende yogasekvenser med fokus på åndedræt og styrke. På den måde får de mulighed for at komme til stede i kroppen og lande i sig selv, mens de lægger ugens arbejde og udfordringer bag sig.

Herefter følger beroligende og støttede stillinger, der hjælper deltagerne ned i tempo og indbyder sindet til ro. Der rundes af med en dejlig afspænding og et glas liflige bobler til sidst.

For letøvede og øvede

Workshoppen er for letøvede og øvede yogier. Deltagerne behøver ikke være superavancerede og erfarne inden for yoga, men må gerne have prøvet yoga før.

Louise Thorn Clausen, der er antropolog og yogalærer, underviser. Hun er selv bosat på Amager og underviser i yoga på Amager og i København. Hun har en lang yogauddannelse bag sig. Louise tænker på og beskæftiger sig med yoga døgnet rundt siger hun selv. Det har været hendes job, siden hun blev eksamineret yogalærer i 2015 fra Misa Yoga Skole på Strandlodsvej.

Det koster 425 kroner at deltage. Det kan overføres til MobilePay eller til Thorn Yogas konto. Læs mere om det og workshoppen på www.thornyoga.dk.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?