Lagkagehuset åbner i Dragør

Onsdag 1. december åbner et nyt Lagkagehus på Kongevejen 9 i Dragør. Åbningen markeres blandt andet med gratis kaffe og særtilbud på brød og juleboller.

Lagkagehuset – kommer til Dragør

 

Dragør får snart sit første Lagkagehus. Det sker, når butikken slår dørene op onsdag 1. december, og med sine 22 siddepladser kan borgerne i Dragør se frem til at besøge en flot butik med et hyggeligt caféområde.

Det glæder kommerciel direktør i Lagkagehuset, Jesper Mark Dixen:

“Vi glæder os til at slå dørene op og lære borgerne i Dragør at kende. Det bliver dejligt at byde dem velkommen i et Lagkagehus med vores nyeste design og med kaffe, kage og brød i lange baner.”

Charmerende by

Han fortsætter:

“Vi har længe haft et ønske om at åbne i Dragør, som er en enormt charmerende by med en aktiv havn, sin historiske bykerne og tilmed ligger tæt på strand og natur. Vi er derfor meget glade for, at det er lykkes os at finde den helt rette beliggenhed i en af byens mange charmerende bygninger. Det er altid noget helt specielt at åbne butik i en ny by, og vi håber, at borgerne i Dragør kommer til at tage godt imod os.”

Juleboller og gratis kaffe

For at markere åbningen af den nye butik, inviterer Lagkagehuset i Dragør på åbningsfest for nabolaget. Og der er garanteret masser af julestemning og gratis kaffe, hvis du slår et smut forbi den nye butik:

“På åbningsdagen serverer vi vores friskbryggede specialkaffe og andre varme drikke til alle, der kigger forbi. Vi kører også et par særlige åbningstilbud i dagens anledning”, fortæller Jesper Mark Dixen.

Butik nr. 106

Lagkagehuset på Kongevejen  er butik nummer 106 i Danmark. I 1991 åbnede det første bageri på Torvegade ved Christianshavns Torv og 30 år efter har Lagkagehuset  3.000 kolleger i Danmark, England og USA. I 2016 åbnede Lagkagehuset for første gang udenfor Danmark i London under navnet ”Ole & Steen”, og i starten af 2019 åbnede det første Lagkagehus i New York ved Union Square på Manhattan.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?