Tre kor synger julen ind

Søndag 5. december fyldes Dragør kirke af musik, når flere kor synger julen ind.

Sønder er der julekoncert i Dragør Kirke

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 5. december kl. 15 synges julen ind i Dragør Kirke af tre lokale kor, der synger sammen og hver for sig. Det er Dragørkoret som bliver dirigeret af Mette Secher Helms, SAS-koret af Søren Skovbakke, og Dragør Gospelkor af Louise Kofoed.

Dragørkoret bliver akkompagneret af Ralf Schurbohm på klaver og orgel, fagottist Britt Dürr og Mette Secher Helms på tværfløjte. SAS-koret bliver akkompagneret af Thomas Bornø på klaver samt Dragør Gospelkor bliver akkompagneret af Louise Kofoed.

Det bliver en sprudlende og hyggelig koncert, hvor publikum også inviteres til at synge med på flere fællessange. Husk coronapas.

 

 

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?