Ørestad Kor synger julen ind

Lørdag 11. december holder Ørestad Kor koncert på Ørestad Bibliotek

Ørestad Kor – koncert på biblioteket

 

Af Lene Dam Jørgensen

Er man til korsang og jul, så er der lørdag 11. december kl. 15 en koncert på Ørestad Bibliotek på Arne Jacobsens Allé 19 med Ørestad Kor, der vil synge julen ind.

Til koncerten vil Ørestad Kor synger julesange, men også synge andre numre fra det repertoire, som koret har arbejdet med. Denne gang holder koret den årlige julekoncert en lørdag eftermiddag og ikke en hverdagsaften som hidtil.

For børnefamilier

Eva Sofie Rafn, der er formand for koret, siger, at det passer bedre til børnefamilier at koncerten ligger om eftermiddagen og ikke om aftenen. Under alle omstændigheder glæder koret sig til at synge for en masse Ørestad-beboere igen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?