Maritim julepynt på Lodsstationen

Søndag 12. december kan børn og voksne klippe maritimt julepynt på den gamle Lodsstation 

Der er julehygge for børn og voksne på den gamle Lodsstation i Dragør søndag 12. december.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 12. december fra kl. 12 til 16 kan både børn og voksne komme på den gamle Lodsstation på havnen. Her kan både børn og voksne klippe deres helt egen  lodsbåd, som de kan hænge på juletræet, men de kan også klippe andet maritimt julepynt. Lodsstationen serverer kaffe, te og småkager.

Som i lodsernes tid

Dragør Lodseri blev grundlagt som Danmarks første privilegerede lodseri ved en resolution 8. marts 1684 af Christian V. I 1823 opførte Dragør Lodseri den nuværende lodsbygning. Den gamle lodsstation ser i dag nøjagtig ud som da lodserne forlod bygningen.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?