På juletur med Levende Låger

Levende Låger tager alle med på en gåtur i de hyggelige gader i Dragør frem til og med 24. december. Interesserede kan hver dag se et nyt pyntet vindue i godt selskab med andre  – og sommetider er der også lidt mundgodt.

Dragør er pyntet op til jul. (Foto: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

 I hele december kan interesserede komme med på den levende julekalender “Levende Låger”, som starter kl. 17 under lygten på Julemarkedet “Jul i Dragør” ved Badstuevælen. Juleaften mødes interesserede dog kl. 11. De, der ønsker at deltager, går en tur i de hyggelige gader frem til dagens Levende Låge, der er et vindue, som en familie eller forretning har pyntet smukt.

Vinduerne pyntes

Familien eller forretningen bestemmer selv, hvordan deres vindue skal pyntes og med hvad. De kan også helt selv bestemme, hvad de vil fortælle om, når byvandringens deltagere kommer og besøger dem.

Til sidst under byvandringen synges der en fællessang  – eller måske er der noget andet hyggeligt underholdning. Nogle gange er der noget lækkert til ganen og varmt at drikke i den kølige aftenluft.

Samvær med andre

Hele turen varer omkring ca. 20 minutter. Mange bruger tiden til en hyggelig gåtur sammen med familien. På turen kan Dragørs små gader nydes, og der er mulighed for at høre en historie. Ikke mindst er der mulighed for at være sammen med andre i den friske aftenluft.

Seneste artikler

 

Fik du læst?