Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Lys og indflytningsklar et-plans villa med dejlig sydvendt have

Gyldenrisvej 25, 2300 København S

Centralt på Amager står denne charmerende og istandsatte villa fra 1962 klar til at slå dørene op for nye ejere. Bliver det jer, kan I se frem til ikke blot en ejendom i fantastisk stand, men også en familievenlig bolig, der blandt mange kvaliteter byder på en nem have og en generelt veludnyttede kvadratmeter.

Fra villavejen kan I på kort tid tage ud til Amager Strandpark, hvor der er rig mulighed for motion, hvad enten familien er til at gå, løbe eller cykle.

Endnu tættere på ligger flere indkøbssteder, daginstitutioner og de lokale kommunale skoler.

Storbyens mange tilbud er der også nem adgang til. Flere buslinjer går fra Amagerbrogade, Vejlands Alle og ønsker du at benytte metrolinjen, så ligger Femøren Station 2,2 km meter fra adressen.

Villaen er istandsat med fokus på at hjemmet skal være funktionelt og tilpasset familiens behov. Indvendigt oser ejendommen af et moderne look, hvor du godt kunne tro at du stod i en nybygget ejendom.

Boligens 104 kvadratmeter er fordelt på entré, åbent køkkenalrum, tre soveværelser og badeværelse. Med til regnestykket hører det isolerede anneks, som du evt. kan benytte som hjemmekontor.

Køkkenet med sorte elementer fra Kvik er åbent til stuen som har udgang til en flot og stor træterrasse. Her bliver sommermiddagene krydret med kig til haven, der er enkel, hyggelig og overkommelig.

Kom og se denne skønne ejendom som passer perfekt til familien, der ønsker en indflytningsklar villa i 2300 København S.

 

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234