Lions i Dragør var på gaden og lavede rekord-indsamling

Lions Dragør har samlet madvarer ind til hjemløse og resultatet blev det største hidtil

Lions samlede madvarer ind til hjemløse.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Forleden samlede Lions Dragør på madvarer ind til tre steder: “Hugs and Food” som ligger i Nansensgade i København, “Mændenes Hjem” i Valby og “Projekt Udenfor”, som kører rundt i byen med måltider og andet, som de kan hjælpe hjemløse med.

Lions Dragør stod ved tre indkøbssteder i Dragør, nemlig Føtex Food på Magleby Torv, Netto på Møllevej og SuperBrugsen på Sydstranden. Resultatet blev det bedste nogensinde. Det lykkedes at få fyldt 17 indkøbsvogne med varer til et beløb, der svarer til omkring 30.000 kroner, takket være Dragørborgerne.

Dragør viste gavmildhed

Lions Dragør er overvældet over den gavmildhed, som de mødte, da de stod foran butikkerne, og er yderst begejstret over det flotte resultat. Varerne er sorteret og Mændenes Hjem i Valby har modtaget den første sending. De næste sendinger bliver leveret i de kommende dage.

Lions Dragør kan udover madvarer også levere hygiejneartikler alle tre steder. Hygiejneartikler har været meget efterspurgt, og takket være en privat sponsor er det nu muligt.

20 medlemmer i Dragør

Lions Dragør er en del af verdens største private humanitære hjælpeorganisation, Lions Club International. Lions Dragørs formål er at hjælpe der hvor der er brug for det, og det er både lokalt, nationalt og internationalt. Der er 20 medlemmer i Dragør.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?