Alt for høj hastighed på Amagermotorvejen

Færdselspolitiet kontrollerede flere hundrede biler i fredags og bl. a. på Amagermotorvejen fik bilister bøder og klip i kørekortet

Færdselspolitiet lavede stor kontrol af biler – og bilister – i fredags.

 

Politiet måtte under en stor færdselsindsats have bødeblokken frem hele 86 gange i fredags. Bl.a. ved afkørsel 20 på Amagermotorvejen, hvor fire bilister blev målt med så høj hastighed, at det kostede både bøder og klip i kørekortet.

Der blev desuden givet bøder til fire bilister, der var påvirket af euforiserende stoffer. De blev alle anholdt og taget med ind for at få taget blodprøver.

“Det er fuldstændig utilstedeligt at udsætte sig selv og ikke mindst andre trafikanter for fare ved at køre alt for hurtigt eller under påvirkning af stoffer eller alkohol,” siger vicepolitiinspektør i Center for Operativ Færdsel, Henning Pedersen.

Ingen sikkerhedssele

15 bilister fik desuden bøder for manglende sele – i det ene tilfælde var det et barn, der ikke var fastspændt i en bil, hvilket kostede et klip i kortet. Derudover fik enkelte cyklister og en håndfuld knallertførere bøder for forskellige forseelser.

“Færdselsreglerne er lavet for at blive overholdt – og det gælder uanset hvilket transportmiddel, man bruger. Det er vigtigt for, at vi alle kan komme trygt og sikkert frem,” siger Henning Pedersen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?