Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Kastruplundgade 78, st. tv, 2770 Kastrup

Skøn 4V HØJ stuelejlighed med vestvendt altan og flot køkken med vaskemaskine.

OMRÅDET:
Lejlighedens beliggenhed ligger 5 min. fra Metroen og toget, samt tæt Amager Strand & Kastrup Havn, som både byder på dejlig natur men også lækre restauranter og indkøbsmuligheder. Hvis du elsker at rejse, så ligger lufthavnen ligeledes i gåafstand så du trygt kan parkere bilen hjemme og rejse ud i den store verden.

EJENDOMMEN:
Lejligheden som er en høj stuelejlighed er beliggende i en god og veldrevet ejerforening. ejendommen blev opført i 1952 i gule sten med tegltag, foreningen har netop vedtaget at ejerforeningen skal moderniseres med nye og større altaner. Ejerforeningen tilbyder endvidere, kælderrum, fjernvarme samt skønne grønne områder. Lejligheden har vestvendt altan med fri udsigt.

INDRETNING:
Entre med skab, flot køkken med hvide elementer samt både opvaskemaskine og vaskemaskine, flot badeværelse i god størrelse med bruseniche, stort soveværelse, hyggeligt værelse, god rummelig stue med udgang til vestvendt altan, fra stuen er der adgang til yderligt et hyggeligt værelse. Velkommen indenfor i en flot og rummelig lejlighed med 4 værelser og vestvendt altan…

SE MERE HER

 

 

   

Nybolig Amager        

 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234