Snup en kælketur på Amager Bakke

Mellem jul og nytår og selve nytårsaftensdag kan børn og voksne leje en kælk og få en kælketur på plasticunderlag på Amagers Bakke ”Copenhill” på Vindmøllevej 6.

Så er der mulighed for en forrygende kælketur på Amager Bakke.

 

Af Lene Dam Jørgensen

På Amagers bakke ”Copenhill” på Vindmøllevej 6 kan børn og voksne i alle aldre her mellem jul og nytår fra kl. 10 til 18 få sig en kælketur. Interesserede kan endda få en kælketur nytårsaftensdag fra kl. 10 til 15.

På kælken er det muligt at suse afsted på CopenHill’s kælkebakke i bunden af pisten. Kælkene er specialdesignede og minder om store baderinge. Plastikunderlaget, som der kælkes på, kræver, at kælkene er specialdesignede, og det er derfor ikke tilladt at tage sin egen kælk med. Kælken skal lejes hos CopenHill.

Ubegrænsede kælketure

Det er ikke nødvendigt at booke en tid på forhånd. Interesserede skal bare komme i åbningstiden.

Det koster 50 kroner pr. person. Der er så til gengæld ingen grænser for antallet af kælketure, som hver enkelt kan få. Der er kun begrænsning, hvis der er kø. Hvis det er tilfældet, vil der være kælketid på 30 minutter per person. Betaling med MobilePay.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?