Skilt – hvad med børnene?

Julie Ralund og Flemming Møldrup holder onsdag 2. februar kl. 19.30 foredrag på Tårnby Hovedbibliotek om, hvordan en skilsmisse kan håndteres, når der er børn. Det gør de ud fra bogen ‘Slug kamelen – der kommer flere”, som de skrev sammen.

Hvordan håndterer man at være forældre sammen, selv om man er blevet skilt? Spændende aften i selskab med tv-manden Flemming Møldrup og hans eks-kone, tv-produceren Julie Ralund.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tårnby Hovedbibliotek i Kastrup inviterer onsdag 2. februar til foredrag kl. 19.30 med Flemming Møldrup fra TV-serien på TV 2 ”Kender du Typen” og hans ekskone Julie Ralund, der vil fortælle om at sluge en del kameler og dele forældreskabet efter en skilsmisse.

Julie Ralund og Flemming Møldrup blev skilt for ti år siden. De har en fælles datter, Yoko, som i dag er 13 år. Sammen har de skrevet bogen ”’Slug kamelen – der kommer flere”. Ved foredraget fortæller de på rørende og underholdende vis om, hvordan de håndterer at være forældre sammen, selvom de er blevet skilt.

Det svære samarbejde

Foredraget tager udgangspunkt i deres bog ”Slug kamelen – der kommer flere”. Bogen er fyldt med praktiske leveregler og historierne bag med et konstant øje for håbet, kærligheden og det positive – som let kan glemmes, når ægteskabet slutter. De fortæller i bogen om deres historie og om deres refleksioner, frustrationer og kommer med gode råd til det svære samarbejde som forældre efter en skilsmisse.

Kernen i forholdet

Julie Ralund og Flemming Møldrup valgte efter skilsmissen, at deres datter skulle være deres førsteprioritet og det betød samtidig at de måtte skubbe deres uenigheder og egne behov til side, og i stedet fokusere på deres samarbejde og kærligheden til deres datter Yoko.

Det koster 75 kroner at høre foredraget. Billetter kan bestilles online på Tårnby Kommunebibliotekers hjemmeside.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?