Festligt forårsmarked på Remisevej

I weekenden lørdag 5. marts fra kl. 10 til 15 og 6. marts fra 12 til 15 inviterer Solvang Kirke på Remisevej til festligt forårsmarked med sjove oplevelser for store og små

Forårsmarked i Solvang Kirke: Der sker en masse…

 

Af Lene Dam Jørgensen

I weekenden lørdag 5. marts fra kl. 10 til 15 og 6. marts fra 12 til 15 er der forårsmarked i Solvang Kirke på Remisevej 10. Det bliver nogle festlige dage, og der er da også mulighed for at gøre et godt kup.

En gang om året holder Solvang Kirke sit traditionsrige og velbesøgte forårsmarked

Noget for store og små

Der er tombolaer, lotterier, restaurant, loppemarked popcorn og banko begge dage. Amagernyt.dk har talt med en af de engagerede frivillige Minna Siegumfeldt, der kan fortælle, at der også er fiskedam, hvor børnene kan fange fisk, og en legetøjsbod. Derudover er der loppemarked, hvor der sælges meget forskelligt såsom bøger, glas og porcelæn m.v. tilføjer hun.

Lækkerier og ildsjæle

Der kan købes masser af lækkerier på forårsmarkedet som røde pølser, hjemmelavede frikadeller og smørrebrød. Minna fortæller, at der også er hjemmebag som lagkager, æblekage og kikskage.

Hele overskuddet går til at støtte Solvang Kirkes børne og ungdomsarbejde og andre frivillige arbejdsgrene. Sidste år var overskuddet på 35.000 kroner og tallet skulle gerne overgås i år.

Forårsmarkedet mange aktiviteter kan gennemføres takket være de mange frivillige og villige hænder, der i ugerne op til forårsmarkedet bruger deres tid og energi på at få forårsmarked gennemført. De lægger et kæmpe arbejde i det og glæder sig til at tage imod alle gæsterne i weekenden.

Tager gerne imod ting

Solvang Kirke tager gerne imod ting til loppemarked og folk kan bare tage det med eller kontakte kirkekontoret eller sognepræst Jens Henrik Jakobsen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?