Gåtur til Amager Strandpark

Caritas Gåklub inviter til en gåtur til Amager Strandpark lørdag 5. marts kl. 13.

Caritas Gåklub inviterer på en hyggelig rur til strandparken på lørdag 5. marts. Foto: Finn Edvard

 

Af Lene Dam Jørgensen

Caritas Gåklub inviterer lørdag 5. marts kl. 13 til en gåtur til Amager Strandpark på Amager Strandvej 1.

Deltagerne går på turen langs den asfalterede sti, som er anlagt gennem klitterne langs med vandet. Alle deltagere går ned mod Kastrup Fort og besøger den gamle fæstning.

På turen til Amager Strandpark er der mulighed for at gå tilbage til mødestedet eller afkorte turen ved at gå til en nærmere metrostation.

Alle deltagere mødes kl. 13 foran kaffebaren Retreat på Øresundsvej 148 ved siden af Øresund metrostation.

At gå sammen

Programkoordinator Christa Kløve Kranic har tidligere fortalt til Amagernyt.dk, at ved hver gåtur er der ca. 10 til 12 deltagere, der går sammen i aldersgruppen 50 år og opefter. Caritas Gåklub er et fællesskab, hvor alle går forskellige ture sammen og får fælles oplevelser.

Mange i Gåklubben er med næsten med hver gang og kender efterhånden hinanden fortæller Christa. Der kommer også nye til og det lægges der også stor vægt på.

Hver lørdag går Gåklubben sammen og i mellemtiden har de mulighed for at holde kontakten og dele minder og billeder fra turene på Caritas Gåklubs Facebookside, som er for alle.

Danmark og internationalt

Caritas Danmark er den katolske kirkes international humanitær hjælpeorganisation, der arbejder med udvikling og nødhjælp i Afrika og Asien. I Danmark arbejder Caritas også med sociale projekter i Danmark. Caritas koncentrerer det internationale arbejde i otte lande, hvor organisationens indsats sker i tæt samarbejde med lokalsamfundene.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?