Politiet: Slut med løse hunde på Amager Fælled

Politiet får mange klager over løse hunde på Amager Fælled, og nu risikerer hundejerne med løse hunde at få en bøde.

Det er skønt at gå tur med hunden på Amager Fælled, men husk at den skal være i snor.

 

“Vi har den seneste tid igen fået henvendelser fra borgere vedr. løse hunde på Amager Fælled. Hunde skal være i snor, når man lufter dem i området. Reglerne gælder på hele Amager Fælled, da de løse hunde både er til gene for områdets vilde dyr og for borgere, der går, løber eller cykler i området,” siger leder af nærpolitiet på Amager, Bjarke Alberts.

”Vi har desværre også tidligere år oplevet problemer med, at flere borgere ikke har deres hund i snor på Amager Fælled. Vores tilgang har været dialogens vej, og det vil det også være fremadrettet – men vi har også mulighed for at give bøder, hvis vi oplever, at vores anvisninger ikke efterkommes,” siger Bjarke Alberts.

Politiet har løbende sat fokus på emnet, og der er skiltet om reglerne ved hovedindfaldsvejene til området. Amager nærpoliti vil i den kommende tid have en øget patruljering omkring Amager Fælled.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?