Velbesøgt forårsmarked på Remisevej

Flere hundrede mødte op til Solvang Kirkes traditionsrige forårsmarked

Der var godt besøg, da Solvang Kirke holdt sit forårsmarked. (Fotos: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

I weekenden  løb det traditionsrige forårsmarked ad stablen i Solvang Kirke på Remisevej 10.

Der var liv og glade dage inden for på forårsmarkedet og fyldt med mange mennesker. Det var et meget stort forårsmarked, og der var en glad stemning – og meget travle og imødekommende frivillige.

Og der var rigtig meget at gøre og købe, og det gjaldt både lotterier, fiskedam, loppemarked samt ostemadder, æble- og lagkage, kaffe og sodavand i cafeen.

Amagernyt.dk snakkede kort med sognepræst Jens Henrik Jakobsen, der kunne fortælle, at arrangementet var gået godt, og det havde været rigtig velbesøgt.

Noget for enhver

I et af menighedslokalerne var der en afdeling for sig selv, hvor præmierne for det store flotte bankospil havde stået. Et par af gæsterne viste deres flotte gevinst til Amagernyt.dk – en stor kurv med alverdens lækkerier. I børneafdelingen var der legetøj og papirfisk, som børnene havde kunnet fange i løbet af weekenden. Der var også spændende ting som bøger og strik.

I den lange gang langs kirkerummet var der et stort loppemarked –med 30 procent rabat. Der var virkelig dejlige ting. Det var naturligvis også besøgt af rigtig mange.

(Fortsættes under billedet)

Solvang Kirke på Remisevej.

En af de engagerede frivillige Minna Siegumfeldt kunne fortælle, at der virkelig havde været travlhed både før og ikke mindst de to dage, markedet varede. Overskuddet tegnede også til at blive rigtig godt.

Der var en hyggelig stemning blandt frivillige og gæster. Der var travlt, men alle blev mødt med et smil og godt humør.

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?