Kom til åbning af nærpolitistationen

Københavns Politi inviterer til en festlig eftermiddag mandag 4. april og markerer åbningen af nærpolitistationen, der skal sikre bedre betjening af borgere i Tårnby og Dragør.

Politidirektør Anne Tønnes – foran stationen i Tårnby

 

Tidligere på året slog politiet dørene op til en ny nærpolitistation tæt på borgerne i Tårnby og Dragør, hvor man i åbningstiden kan anmelde forhold og få en snak med politiet.

Det vil politiet gerne fejre med borgerne, og derfor inviteres nu til en festlig eftermiddag mandag 4. april fra kl. 15.30.

Her vil justitsminister Nick Hækkerup, borgmester i Tårnby, Allan S. Andersen og politidirektør Anne Tønnes bl.a. deltage.

I løbet af eftermiddagen kan man også hilse på de lokale betjente i området, ligesom der vil være mulighed for at se en politibil og en politimotorcykel, samt hilse på en politihest og en politihund. Det vil også være muligt at komme ind og se de nye ekspeditionslokaler.

”Med nærpolitistationen er vi rykket tættere på borgerne særligt i Dragør og Tårnby, fordi de også her kan henvende sig personligt, når de vil tale med os. Det er et vigtigt skridt til at styrke trygheden i området, og derfor vil vi naturligvis gerne fejre åbningen sammen med borgerne,” siger politidirektør Anne Tønnes.

Glæder sig til fejring

Nærpolitistationen har haft åbent for alle borgere siden 24. januar 2022, men pga. coronasituationen måtte fejringen udskydes.

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen siger:

”Jeg glæder mig meget til at fejre den ny nærpolitistation. Vi kan allerede se, at borgerne har taget godt imod den og udnytter muligheden for at møde personligt op.”

Politiet er altid på arbejde

Nærpolitistationen holder åbent for personlige henvendelser 15 timer om ugen, fordelt på tre dage, mandage kl. 15-20, onsdage kl. 12-17 og fredage kl. 15-20. Men også uden for åbningstiderne er politiet til stede med gående, cyklende og kørende patruljer. I begyndelsen af året tilførtes ekstra nærbetjente, som har base på Kamillevej og som supplerer de patruljer, der allerede er i området. Det betyder, at politiet nu er mere synligt i gaderne – også uden for åbningstiden i ekspeditionen.

Mandag 4. april vil ekspeditionen holde almindelig åben for borgerhenvendelser fra kl. 15 til 20, men da der på dagen forventer en del gæster, opfordrer politiet til, at man kommer efter kl. 18, hvis man vil drøfte et følsomt emne.

I forlængelse af fejringen holder Københavns Politi sit første fysiske borgerrådsmøde. Her vil vi gerne – sammen med borgere i området – drøfte de mange input til at styrke trygheden i Tårnby, som er kommet i borgerrådet på www.mitkbhpoliti.dk.

Program for dagen

Kl. 15.30-18.00: Pladsen foran nærpolitistationen er åben. Her kan man møde de lokale betjente, se en patruljebil, en politimotorcykel og en politihest. Der vil desuden være en pølsevogn, man kan forsyne sig i, og mulighed for at få lidt at drikke.

Kl. 16.00: Politidirektør Anne Tønnes byder velkommen foran nærpolitistationen, hvorefter justitsminister Nick Hækkerup og borgmester i Tårnby Kommune Allan S. Andersen holder taler.

Fra kl. 16.45: Der vil være mulighed for at se den nye ekspedition for interesserede borgere.

Kl. 17.30-19.30: Borgerrådsmøde i politiets lokaler med fokus på, hvordan man styrker trygheden i Tårnby yderligere. Tilmelding kan ske ved at sende en mail med for- og efternavn til kbh-adm-borgerraad@politi.dk. Medbring venligst id/legitimation på dagen.

Adressen er: Kamillevej 3, 2770 Tårnby. En stor del af arrangementet vil foregå udendørs.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?