Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Nyistandsat og praktisk villa i Det engelske Kvarter

Vil I bo i et af København S.’ hyggeligste villakvarterer – det populære Engelske Kvarter – med ca. 5 km. til Rådhuspladsen, og med et væld af dagligvaremuligheder to gader derfra? Skal jeres nye bolig også ligge tæt på Amager Fælled, -strand og ovenikøbet være et velindrettet, rummeligt og nyere istandsat parcelhus med en have, der er overkommelig at holde – jamen så skal I se nærmere på Windsorvej 15!

På denne stille villavej ligger der for 148 m2. skøn étplans-villa med en rigtig god planløsning og med nye vinduer fra 2021. Med indgang fra den rummelige entré, som har varme i gulvet, findes husets første badeværelse, som blot er fra 2020 og bl.a. har en ganske fornuftig størrelse bruseniche. Der er 2 fint store børne/gæsteværelser at udfolde sig på, men også et tredje værelse, som kan også kan bruges til familiens mindste eller et oplagt hjemmekontor. Og oven i denne herlighed kommer soveværelset så, som har sit eget badeværelse fra 2016. Her har vi også at gøre med en anseelig størrelse, stor bruseniche og varme i gulvet.

Køkkenet og stuen er et velfungerende tvillingepar, hvor det elegante Reform-køkken fra 2020 sørger for både æstetik og funktionalitet – bl.a. med sin keramikbordplade – og et ideelt spiseafsnit hører til. Går man over i stueafdelingen, er der god plads til alt hvad hjertet begærer, inkl. en knitrende brændeovn fra 2021, som i den grad tjekker hygge-boksen af. Selvfølgelig har villaen da også et bryggers, hvor vaskesøjlen og det nyere fjernvarme-unit er gemt godt væk.

Fra stuen kan I slentre ud på en seriøst stor og vestvendt stenterrasse, som levner plads til både spisebord, loungeområde og aftensol. Baghaven er sydvendt, og herude finder I også et godt skur med plads til mere isenkram. Skulle I få brug for endnu mere opbevaringsplads er loftet for øvrigt helt oplagt med sine mange m2. deroppe. 

Når I forlader villaen igen for at køre på arbejde, så har bilen kunnet lade i forhavens stander hele natten. Forhaven er for resten flisebelagt, så man skal ikke på knæ for at passe bedene her. Nemmere bliver det næsten ikke, så velkommen til en indflytningsklar og skøn ejendom på Windsorvej 15!

SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234