Kulturfestivalen fortsætter i Kulturhuset

Torsdag 21. april fortsætter den historiske kulturfestival i Kulturhuset Islands Brygge.  Rapper og omvandrende hiphopleksikon Peter Trier Aagaard snakker med Nick “Coldhands” Kvaran fra Madness4Real, Henrik “Dr. Jam” Milling og Henrik “Phase 5” Marquart om deres oplevelser i U

Henrik Milling alias Dr. Jam

 

Torsdag 21. april kl. 19 fortsætter den historiske kulturfestival i Kulturhuset Islands Brygge på Islands Brygge 18. Denne gang taler rapper og omvandrende hiphopleksikon Peter Trier Aagaard med  Nick“Coldhands” Kvaran fra Madness4Real, Henrik “Dr. Jam” Milling og Henrik “Phase 5” Marquart om deres oplevelser i USA. Og måske om inspirationen til deres opfindsomme navne.

Musikerne fik muligheden for at rejse helt til hiphoppens eget land USA, hvor de fik forskellige skæbner, men fælles for dem var, at de lavede et dansk hiphophistorisk aftryk. De arbejdede sammen med nogen af hiphops største navne.

 Det koster 50 kroner at deltage og billetter kan bestilles på Kulturhus Islands Brygges hjemmeside

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?