Komiker fra Dragør fortæller i Beghuset

Tirsdag 10. maj fortæller Frank Hvam i Beghuset historien om mennesket bag komikeren.

Beghuset i Dragør. (Foto: Finn Edvard)

 

Tirsdag 10. maj kl. 19 i Beghuset på Strandgade 10 fortæller komikeren Frank Hvam om personligheden bag komikeren.

Frank tager denne aften publikum med på en rejse rundt om sin karriere. Efter Franks rundtur vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Frank Hvam er født i 1970 og debuterede på stand-up scenen i 1995 på cafe DIN’s. Han var med i sketchshowet Casper & Mandrilaftalen i 1999, men først i tv-serien ”Langt fra Las Vegas” og senere ”Klovn” blev Frank Hvam kendt af den brede befolkning. Frank har siden 2016 boet i Dragør med sin familie.

Det praktiske

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv med op til to personer pr. virksomhed. Andre erhvervsledere med virksomhed og adresse i Dragør er også velkommen med op til to deltagere, men skal betale 100 kroner pr. person. Der skal betales ved indgangen

Tilmelding er nødvendig og sker med e-mail til kontakt@dragoer-erhverv.dk.

Seneste artikler

 

Fik du læst?