Politiet skærper opsyn med ulovlig parkering i Dragør

Vi ser desværre løbende udfordringer med, at der bliver parkeret ulovligt i Dragørs gamle by og på havneområdet, når der er mange mennesker i byen og rift om pladserne, lyder det fra nærpolitiet, der nu er klar med bødeblokken.

Nu skal bilisterne parkere lovligt i Dragør, lyder det fra nærpolitiet. (Foto: Finn Edvard)

Bilisterne, lokale som gæster, parkerer for ofte i strid med reglerne i Dragør. Derfor har de lokale betjente den seneste tid skruet op for dialog om reglerne med de borgere, de har truffet, og som har parkeret ulovligt i området – bl.a. ved brandveje.

”De seneste uger har vi givet påtaler og mindet om reglerne til de borgere, der har parkeret ulovligt i området, og i den kommende tid – hvor vi forventer et endnu større tryk på trafikken i den gamle by og på havneområdet – kommer vi også til at give bøder til dem, der ikke overholder reglerne,” siger leder af nærpolitiet på Amager, Bjarke Alberts.

Farlige situationer

”Ulovligt parkerede biler på brandveje kan udgøre en sikkerhedsrisiko, men også andre steder kan de skabe farlige situationer, fordi de gør udsigtsforholdene dårligere for andre trafikanter. Det kan især være problematisk på tidspunkter med mange gående, cyklende og kørende i gaderne, og derfor er det noget, vi har fokus på,” siger Bjarke Alberts.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

En aften om sundhed

Dragør Borgerforening inviterer mandag 26. september kl. 18.30 medlemmerne til en aften, hvor foredragsholder og Qigong-instruktør, Monika L. Petersen fortæller om energiens betydning i forhold

Læs mere »