Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Gennemrenoveret parcelhusidyl ved Amager Fælled

Er I klar til parcelhuslivets glæder i et stille kvarter, som ligger lige op ad Amager Fælled og Kongelundens grønne idyl?

I kan nu få fingrene i en lækker gennemført og indflytningsklar villa på 146 m2., hvor der er brugt kvalitetsmaterialer som sildebensgulve, speciallavede New Yorker glasdøre, Kvik-køkken, skarpe og stilrene fliser, samt meget mere. Udvendigt har haven også fået en ordentlig tur. Her kan blandt andet nævnes en stor træterrasse med indbygget spa, nedgravet trampolin og ny belysning samt belægning langs huset samt i carporten.

Planløsningen er veldisponeret fra det øjeblik man træder ind ad hoveddøren og lander i et lyst og venligt indgangsparti med høje skabe og smukke New Yorker glasdøre. Her bliver du budt indenfor i en stor åben spisestue/køkken alrum med et spritnyt Kvik-køkken med massive træ elementer og den lækreste sten bordplade. I forlængelse heraf er der en skøn stue med loft til kip. Huset rummer i øvrigt et dejligt børneværelse, kontor med skabe fra gulv til loft, stort soveværelse med skabe fra gulv til loft og fra soveværelset er der ligeledes udgang til terrassen, sidst men ikke mindst et spritnyt bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler.

På terrassen kan man nyde solnedgangen og de lune sommeraftener under overdækningen.

Fik vi for øvrigt nævnt, at der er gulvvarme overalt indenfor, og at de fleste vinduer også er splinternye?

Men det stopper ikke her. Huset byder også på hele 38 m2. dobbelt carport og stort skur.

Børnene kan også tilgodeses med gode institutioner i kvarteret og Skelgårdsskolen er tæt på. De gode indkøb venter i Vestamagercentret lige i nærheden, men det lokale supermarked og kiosken ligger endnu tættere på. Allerbedst er dog at i gåafstand fra denne rolige villavej er Amager Fælleds grønne port, hvor der rig mulighed for at koble af i den friske luft.

Velkommen til Vestamager i rare, indflytningsklare og rolige parcelhusomgivelser!

SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234