Her kan du få mere at vide om Tårnby

Udstillingsstedet ved Diget blev officielt indviet forleden. Borgmester Allan S. Andersen ( S) deltog og holdt åbningstalen.

Udstillingstedet Ved Diget

 

Af Lene Dam Jørgensen

Forleden åbnede Udstillingsstedet ved Diget 26 til 28 officielt. Borgmester Allan S. Andersen (S) deltog og åbnede stedet.

Vestlængen i Udstillingsstedet har været åben og i drift siden sidste år. Nu er stuehuset færdigrestaureret. Målet er nu at skabe et udstillingssted med afsæt i det tidligere Plyssen. Et udstillingssted, som er drevet af frivillige, der brænder for hobby, lokalhistorie og lokal kunst.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Her kan du lære mere om Tårnby.

I Vestlængen handler de primære udstillinger om blandt andet skole, kirke, Amager, Fly- og lufthavnshistorie, Amagerbanen – om toget på Amager og Gamle billeder fra Kastrup.

Frivillige på Udstillingsstedet

De frivillige har valgt kunstneren Stig Løvenkrands som deres daglige leder. Fælles for allle frivillige er, at de har en tilknytning til Tårnby Kommune.

Ved Diget har åbent hver søndag mellem kl. 13 og 16.

Udstillingscentret ligger i en gammel, restaureret gård. I udstillingscentret er der kunst og aktiviteter af lokalhistorisk art og der er også muligt for besøgende at se udstillinger af professionelle kunstnere, der ikke er professionelle. Aktiviteterne drives blandt andet af lokale foreninger.

Tårnby Kommune, Lokalarkivet og frivillige driver sammen Udstillingsstedet ved Diget.

Seneste artikler

 

Fik du læst?