DAT og Nordskoven Strand Camping i Rønne på Bornholm tilbyder særlige priser til ferierejsende ramt af SAS-strejken

“Det er ærgerligt at se familier stå i lufthavnen og ikke komme på sommerferie grundet pilotstrejken” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT.
“Derfor har vi besluttet at tilbyde særlige sommerferiebilletter fra hele Danmark til solskinsøen Bornholm”. afslutter Jesper.

DAT har nu frigivet over 500 billetter til Bornholm til kun 299,- DKK t.o.m. d. 17. juli på afgange fra København, Aalborg, Aarhus og Billund.
Billetter kan bookes på dat.dk.

Aften stemning ved Glamping teltene på Nordskoven Strand Camping

Nordskoven Strand Camping på Bornholm springer også til og tilbyder specialpriser til de familier, der ønsker at flytte sommerferien til Bornholm.
Nordskoven ligger lige uden for Rønne og tilbyder afhentning i lufthavnen.
Nordskovens leder Henrik Olsen forklarer, “vi har selvfølgelig fulgt nyhederne om SAS-strejken. Jeg kan se, at folk efter COVID måske vil rejse sydpå, i stedet for at blive i Danmark, men tro mig, vi er et sjovt alternativ med fantastisk natur, camping og en masse aktivitetsmuligheder for familier men også par med vores glamping-tilbud.
Vi tilbyder en specialpris fra 250,- DKK pr. pers. pr. nat i vores glampingtelte.”

Start din ferie i Rønne Lufthavn!
For at gøre det så nemt som muligt tilbyder Nordskoven Strand Camping levering af cykler til lufthavnen. Mens Nordskoven-teamet henter bagagen, kan du start ferien lige i lufthavnen og cykle til Nordskoven Strand Camping på kun omkring 30 minutter – eller længere, hvis du vil have dit første stop ved stranden eller til en is.

For mere information og booking på campingpladsen gå til:

send en mail til info@nordskoven.dk eller ring direkte på 40203068.

Flybilletter kan bookes online på www.dat.dk/booking<https://www.dat.dk/booking?fbclid=IwAR2glEH79TaJWNm-Qys2vlUyanv3QxE85_k_qH4pZ0vNdSM6h_8JeYYpU80>;

Seneste artikler

 

Fik du læst?