Sommergrill og skøn jazz

Fredag 19. august inviterer Korsvejskirken til en aften med sommergrill og jazz med kvartetten Pergitte

Birgitte Soojin – – fremragende jazzstemme.

Af Lene Dam Jørgensen

Korsvejskirken på Sirgræsvej 81 i Kastrup inviterer fredag 19.august kl. 19 til en aften med sommergrill og jazz. Kvartetten “Pergitte” står for den musikalske underholdning. Jazzsangerinden Birgitte Soojin synger, Per Møllehøj spiller på guitar, Thomas Vang på bas og Andreas Fryland på trommer.

Jazz på højt plan

Birgitte Soojin er en af landets mest markante jazzstemmer, og hendes varme, smittende og charmerende stil gør hende til en helt særlig liveoplevelse. Hun er tre gange blevet Grammy-nomineret og har modtaget det prestigefyldte “Bent Jædig Æreslegat”.

Birgitte Soojin har været solist med DR Big Band og har optrådt med en perlerække af andre markante jazzmusikere og udgivet flere anmelderroste albums i eget navn.

Per Møllehøj er guitarist og har igennem flere år været flittigt brugt sideman og spillet i flere grupper. Per Møllehøj har også dannet sin egen kvartet og udgivet CD i eget navn. Thomas Vang er bassist og har også spillet i flere grupper. Andreas Fryland er trompetist og har desuden erfaring som musiker i flere grupper.

Jazz og sommergrill

Arrangementer er gratis, og kirken byder på en grillpølse med tilbehør og en øl eller et glas vin eller sodavand. Mere mad og drikkevarer kan købes og overskuddet går til kirkens menighedspleje. Af hensyn til maden skal interesserede tilmelde sig på Korsvejskirkens hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?