Musikskole for børn i Ørestad klar til ny sæson

Ørestad Syds nye musikskole ”Musik i Folkeskolen” starter nu hold op onsdag 24. august og mandag 29. august og tirsdag 30. august for børn fra 0. klasse og opefter.

Musik i Folkeskolen – ny musikskole

 

Af Lene Dam Jørgensen

Ørestad Syds nye musikskole ”Musik i Folkeskolen” starter en ny sæson i musikalsk grundskole onsdag 24., mandag 29. og tirsdag 30. august for instrumental og sangundervisning i Ørestad Skøjtehals multirum på Hannemanns Allé 14 A+B.

Børn i 0. til tredje klasse har her mulighed for at komme i ”Musikalsk Grundskole”, hvor de spiller sammen og lytter til hinanden, og børnene får forskellige instrumenter med hjem, som de kan øve sig på.

Der bliver også sunget, rappet og trommet, og de får udforsket og udviklet deres musikalitet, fantasi og kropsbevidsthed gennem forskellige rytme- og bevægelseslege.

Undervisningen foregår hver onsdag og underviseren Gerd Svenningsen.

Også klaver

Klaverundervisningen kan foregå enten som soloundervisning på 25 minutter eller på hold med to børn fra 30 til 40 minutter. Underviseren vil tage udgangspunkt i barnets individuelle behov og ønsker og vil lægge vægt på at skabe nogle gode og trygge rammer og en motiverende og lystbetonet tilgang til musikken.

Her er underviserne er Sofus Preisel og Gerd Svenningsen.

Erfarne undervisere

Gerd har gennem de sidste 25 år undervist i både klaver, saxofon, sammenspil og rytmik & bevægelse i aldersgruppen to til 14 år. Hendes undervisning møder altid børnene i deres øjenhøjde, og hun lægger stor vægt på at skabe nogle gode og trygge rammer der indbyder til, at børnene både får udforsket deres musikalitet og nysgerrighed.

Sofus Preisel har mange års undervisningserfaring og lægger vægt på, at hans elever oplever en glæde og indlevelse ved at spille helt fra starten af. Hans undervisning består klaverteknik, nodelæsning, becifringsspil, musikhistorie og -teori, genrebevidsthed, analyse, øveteknikker og improvisation.

Seneste artikler

 

Fik du læst?