Vellykket fodboldstævne i Kastrup

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen og formand for Kultur- og Fritidsudvalget Klaus Bach var på besøg i Kastrup Boldklub for at uddele præmier  til internationalt fodboldstævne med deltagelse af bl. a. Tottenham, Atalanta, FCK og Malmø FF

Crowne Plaza Elite Cup i Kastrup blev en stor succes.

 

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen og formand for Kultur- og Fritidsudvalget Klaus Bach var forleden på besøg i Kastrup Boldklub, hvor de overrakte præmier og pokaler. 25 internationale hold dystede, da Crowne Plaza Elite Cup løb ad stablen.

Vinderne blev (U15) IFK Gøteborg, (U14) Lyngby, (U13) Hammarby og (U16 piger) Brøndby. Godt gået af de danske og svenske hold og sejrene viser, at skandinavisk ungdomsfodbold er på højeste niveau.

Tottenham og Atalanta

For det var et elitestævne for ungdomshold fra nogle af Europas og Nordens mest toneangivende klubber på både drenge- og pigesiden. Der var besøg af store klubber som Tottenham Hotspur, Malmø FF, Atalanta, Nice, KRC Genk samt hjemlige FCK, Brøndby og mange flere.

Turneringen blev arrangeret af Kastrup Boldklub, og siden 2014 har hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers, som ejes og drives af Bellagroup, været hovedsponsor. Som en del af aftalen huser hotellet i Ørestad en stor del af de udenlandske deltagere og sørger for forplejning og godt værtskab, mens de unge er på udebane for en stund.

Aftalen fornyet

”Bellagroups mangeårige sponsorat har skabt et stærkt grundlag for, at stævnet løbende er vokset. Og vi er stolte og glade for den fornyede aftale med vores eksisterende hovedsponsor, der har en værdi på op imod en mio. kr., ” udtaler stævneansvarlig, Allan Knudsen.

(Artiklen fortsættes under. billedet)

De deltagende hold gik til makronerne i Kastrup.

Om partnerskabet udtaler General Manager på Crowne Plaza Copenhagen Towers, Jens Frank-Mikkelsen:

”Selvom vi er en del af et stort, internationalt brand, er det for os vigtigt, at vi som lokal virksomhed er med til at tage et aktivt medansvar for at dyrke sports- og kulturlivet i vores nærområde. Samtidig har vi på vores hotel et stort fokus på at være de bedst tænkelige værter for sportshold i alle afskygninger – lige fra talentniveau i fodboldens verden til nogle af klodens bedste esportsteams, for blot at nævne et par eksempler. ”

Skabe økonomisk overskud

Udover at sætte Kastrup og Tårnby på landkortet er formålet med stævnet at skabe et økonomisk overskud, der går direkte til Kastrup Boldklubs børn og unge og klubbens fortsatte udvikling.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?