Klar til Urbanfestival i Remiseparken

Der er Urbanfestival lørdag 3. september fra kl. 11 til 17 i Remiseparken.

Remiseparken- klar til Urbanfestival

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 3. september fra kl. 11 til 17 er der Urbanfestival i Remiseparken på Peder Lykkes Vej 71-73. Det er en dag med blandt andet koncerter og optrædener og mange andre aktiviteter.

Der er madboder, hvor der kan købes et måltid, som er lavet af lokale kræfter. Deltagerne kan også møde politiet og opdage nye fritidsaktiviteter.

Komiker og rapper

Standupkomikeren Ghaith Kashkul og rapperen Pede B. Sangeren gæster festivalen.

Ghaith Kashul er af mange blevet set som et friskt og nyt pust indenfor den danske komikerbranche. Hans stemme på integration, kulturforskelle, danske værdier og danskhed har fået hans karriere som komiker til at storme frem med priser og turné landet rundt.

Med mere end 10 år på bagen på den danske hiphopscene, er Pede B en af de særdeles erfarne inden for området. Pede B er en af de stærkeste hjemlige freestyle rappere – og er den eneste der har vundet MC’s Fight Night hele tre gange i henholdsvis 2005, 2007 og 2009, og positionerede sig som en af landets helt store improvisatoriske lyrikhelte.

Prisbelønnet sangerinde og skuespil

Mekdes Duo giver også koncert. Mekdes har siden 2018 udgivet en stribe af singler og er kvinden bag hits som ”In Favor of You”, ”Lonely og ‘Hanging Upside Down”. For nylig fik hun overrakt den prestigefulde P3 Guld Talent-pris.

Storbyteatret Glimt Amager kigger forbi og spiller forestillingen “Glimt af en kabaret”.

Rødhætte og Ulven

Teatret Beagle spiller deres helt egen version af Rødhætte og Ulven. I denne nye og anderledes version danner en mobil eldreven seng rammen om et “eksplosivt” møde mellem urkrafterne i Rødhætte og Ulven. Spørgsmålet er her, hvem der spiser hvem.

Forestillingen er inspireret af nutidens værdi-clashes mellem kapitalisme og klima-aktivisme, forbrug og bæredygtighed – som en sjov og kærlig opfordring til at skifte grådige vaner ud med appetit på livet.

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?