Skelgårdsskolen fejrede FN’s læsedag

Forleden fejrede Skelgårdsskolen FN’s internationale læsedag med konkurrencer, fortællinger og præmie

Skelgårdsskolen på Ugandavej fejrer FN’s læsedag.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Forleden fejrede Skelgårdsskolen FN’s internationale læsedag. Skolens danskfagudvalg havde arrangeret dagen, som bød på fortællinger, konkurrencer og mange hyggelige læsestunder, som foregik via live stream i alle klasser.

Fortælling af historier

Skolens elevråd åbnede dagen i festsalen og havde i samarbejde med danskfagudvalget inviteret Pernille Stockfleth på besøg til at fortælle historier for skolens 0.-6. Klasser.

Pernille er en professionel historiefortæller, og har fortalt historier for mere end 50.000 elever på 130 forskellige skoler i Danmark. Hun har også en fortid med både musik, teater og pædagogik i bagagen. Pernille har derudover spillet teater i teatergruppen Dr. Dante, og sunget rytmisk musik i flere år.

 Konkurrence, popcorn og præmie

Hele dagen var der konkurrence med læseslangen, popcorn i lange baner, og skolen havde sponsoreret en præmie til den klasse, der i løbet af dagen fik læst flest minutter.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Historier om de forfulgte

Torsdag 29. september fra kl. 16.30 inviterer Korsvejskirken til en aften, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller om det forfulgte mindretal med særlig fokus på Afghanistan

Læs mere »