Flere fly over landsiden på Amager

Frem til onsdag 28. september kl. 15 vil en af Københavns Lufthavns mest brugte landingsbaner være lukket. Det betyder flere fly over Tårnby.

I de kommende dage vil der være flere fly over Tårnby

 

Københavns lufthavn oplyser, at flytrafikken  – i perioden hvor en af de faste landingsbaner skal restaureres –  bliver afviklet på den anden hovedbane. Men det kan også blive nødvendigt at benytte tværbanen, hvilket betyder, at mere trafik kan komme til at lette og lande over København, og det vil give mere flystøj i Tårnby.

Ifølge Københavns Lufthavn vil flyveledelsen i perioden, hvor banen er døgnlukket, så vidt muligt begrænse antallet af fly, der flyver ind over København i forbindelse med start på bane 30 eller landing på bane 12. Men det vil desværre ikke helt kunne undgås, oplyses det.

Seneste artikler

 

Fik du læst?