Vellykket erhvervstræf i Tårnby

ERHVERV: Der var en unik mulighed for at få et indblik i, hvordan man afvikler fire megakoncerter med Ed Sheeran, få indsigt i lufthavnens udviklingsplaner og høre om medicinalvirksomheden Ferrings nye domicil i Kastrup, da Tårnby Kommune inviterede til erhvervstræf.

Erhvervstræffet i Tårnby blev vellykket med mange deltagere.

 

Der var godt fremmøde og et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv til stede, da Tårnby Kommune forleden holdt erhvervstræf. Og deltagerne fik til at begynde med en aktuel indflyvning i Tårnby Kommunes aktiviteter – med hovedvægt på erhvervsservicen.

Det var borgmester Allan S. Andersen, som fortalte om, hvad der er i gang af interessante projekter i kommunen, og bagefter var der en god dialog om de aktuelle emner.

Stærkt erhvervsliv

”Vi har et stærkt erhvervsliv, og det er altid rart at møde vores virksomheder, som kommer med gode input til os. Vi synes selv, at vi havde strikket et godt og relevant program sammen, og jeg er glad for, at oplægsholderne kom med så gode oplæg, som virkelig tog os med ind bag kulisserne på så forskellige ting som Ed Sheeran-koncerterne, Ferring nye domicil, Københavns Lufthavns udviklingsplaner og Erhvervshus Hovedstadens mange tilbud,” sagde borgmesteren og fortsatte:

Det er en fantastisk palette, og jeg er også rigtig glad for, at så mange virksomheder fik mulighed for at møde hinanden og netværke på kryds og tværs,” sagde Allan S. Andersen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?