Microcement er det nye vidundermiddel

HÅNDVÆRKERTIPS: Flere og flere får øjnene op for micro cement, oplyser Københavns Håndværkerservice fra Kirstinehøj, der også advarer mod at “gøre-det-selv” – mange mislykkes med arbejdet, der er sværere, end det ser ud til.

Micro cement – bliver mere og mere populært.

 

Micro cement er et vidundermiddel, da man lave nyt ovenpå det gamle uden at skal rive gammelt ned først. Det kan udføres ovenpå alle slags underlag, trægulv, klinker, fliser, lægges i håndvaske, vægge, malede vægge, trævægge ovenpå alt gammelt.

Du kan bruge det i dit hus, lejlighed, sommerhus, virksomhed, butik – alle steder.  Så orker du ikke at banke alt ned og alt det støv og affald det giver, så kan du nemt forny dine rum i boligen. Men man skal også passe på med at lege murer selv, siger den uddannede murer Peter fra Københavns Håndværkerservice på Kirstinehøj.

Peter advarer lidt med at gøre det selv, for han har set flere eksempler på, at det er mislykkes. For det ser nemt ud, bla på videoer på YouTube, men det kræver erfaring at lykkes perfekt med arbejdet og få den flotte finish.

Kan bruges udendørs

Micro cement kan også bruges udendørs, på terrasser og andet. Det er meget slidstærkt, på højde med fliser, micro cement kan både tåle både vand, varme, sollys, slag og dagligt brug. Micro cement er meget rengøringsvenligt, som et vinyl gulv. Du svinger bare kosten eller moppen  – og så er der rent.

Farverne er meget unikke, der er ikke to resultater, der er ens, da det er håndelaget, der giver farvespillet og resultatet.

Som det sidste i processen sliber man materialet helt glat og giver det en såkaldt topcoating, så det føles blødt at gå på.

Som et ekstra gode med vedligeholdelse, så er der ingen fuger, hvor skidtet kan sætte sig. Det gør micro cement meget nemt at rengøre.

Man kan få meget mere at vide om micro cement hos Københavns Hånsværker Service.