Det kribler og krabler på Den Blå Planet

Efterårsferien er i fuld gang og i år har Den Blå Planet sat himmel og jord i bevægelse for at skrue et spændende og aktivt efterårsprogram sammen for børn og voksne. 
Den Blå Planet – masser af se på i efterårsferien.

 

Selvom energikrisen kradser i hele landet, så kan man tage på Den Blå Planet med god samvittighed til et væld af aktiviteter for hele familien.

I år er der bl.a. fokus på Den Blå Planets fantastiske regnskov og hver dag i efterårsferien kommer krible-krable-vognen frem, hvor alle kan komme helt tæt på både kravlende og hoppende insekter af alle arter. Man kan også mærke hvor skarpe piratfiskenes tænder egentlig er er. Og man kan smage ristede insekter – hvis man altså tør.

Tre hjerter

Blæksprutten er et af havets mest spændende og forunderlige dyr. Nogle blæksprutter har 10 arme, en hula-hop-formet hjerne og hele tre hjerter.

Hver aften i efterårsferien tændes for lommelygterne, når planetens fortællere inviterer til en spændende gåtur i mørket på Junglestien i Regnskoven. Her kan man hjælpe med at finde dovendyr og spotte de mange forskellige fugle og dyr som den smukke Regnskov gemmer på.

Rundvisninger

Der er spændende rundvisninger bag de ellers lukkede døre i den store akvariebygning hver dag i efterårsferien. Det er en helt speciel oplevelse, når fortællerne tager gæster med på en eksklusiv rundvisning ind i de ellers lukkede rum. Så den står på spændende teknik og der nørdes både pumper og filtre, når gæsterne får et indblik i, hvordan man nedkøler og opvarmer havvandet, der tages ind fra Øresund, så alle fisk og dyr fra hele verden kan leve under de optimale og perfekte forhold.

Til de små

De små gæster kan selv være kreative i det flotte tegneværksted. Og hver dag er der børneteater for de mindre børn og der er live-fodringer af bl.a. piratfisk, hammerhajer, rokker i den store Oceantank og af de sjove havoddere – Agnes, Mojoe, Riggs og Dixon.

Seneste artikler

 

Fik du læst?