Ny markedschef hos Sweco

JOBNYT: Arkitekt- og ingeniørfirmaet Sweco i Ørestad har ansat Peter Munk som ny markedschef. 

Peter Munk – ny hos Sweco

 

Arkitekt- og ingeniørfirmaet Sweco i Ørestad har ansat Peter Munk som ny markedschef. Markedet for offshore wind vil vokse markant på grund af energiøerne i Nordsøen og ved Bornholm og de politiske aftaler, der går ud på at udnytte vind i danske farvande. Sweco vil gerne have del i den vækst, hvilket ansættelsen af Peter Munk skal medvirke til.

Alsidig erfaring

Peter Munk er 63 år og uddannet i økonomi og som diplomingeniør.  Han har mangeårig baggrund inden for flere brancher. Han har erfaring fra både entreprenør-, arkitekt- og rådgiverbranchen og har arbejdet med flere danske byggeprojekter. Derudover har han også været selvstændig som direktør for eget tømrerfirma. Han har de seneste fire år arbejdet som kommerciel projektdirektør inden for offshore wind hos Hovedstadsområdets Forsyningsselskab HOFOR.

Seneste artikler

 

Fik du læst?