Indlevende og lyrisk vokal på Kastrupvej

Fredag 18. november kl. 19.30 får Filips Kirke besøg af den dansk-norske gruppe ”Himla”

Himla – dansk norsk, klassisk trio.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Filips Kirke på Kastrupvej får fredag 18. november kl. 19.30 besøg af den dansk-norske gruppe ”Himla”. Sanger og gruppens komponist Adine Fliid synger, Adam Mckenzie spiller på cello og Siri Iversen spiller på klarinet.

Følelser og drømme

Adine Fliid er kendt for at synge sangene med en indlevende og lyrisk vokal. Hun er et nyt navn på den danske folkscene, “Himla” er hendes første album med egne sange. Adine Fliid synger om det landskab af følelser og drømme, der ligger lige under hverdagens overflade.

Med et tekstunivers på dansk og norsk åbner hun et vindue til de nordiske vidder og lader naturen få en plads i musikken.

Siri Iversen er kendt som klarinettist i bands som Over Sundet og Bark&Blik.

International cellist

Adam Mckenzie er cellist og komponist. Han har holdt koncerter over hele verden og har vundet flere priser inden for kammermusik- og komponistgentren i Tyskland og Canada. Han er meget interesseret i ny og eksperimenterende musik, som krydser genrer og forventninger. Han har optrådt med adskillige jazz- og popkunstnere. Derudover har han komponeret til små grupper, teater, poesi og film.

Trioens debutalbum udkom i februar 2021 og, gav gruppen en DMA-nominering i kategorien Årets nye danske rootsnavn 2021.

Efter koncerten bydes der på et glas vin eller en sodavand i menighedssalen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?